Marine Kalender

 


De Marine kalender 2024 ligt op de constructietafel en zal over niet al te lange tijd gereed zijn om zijn definitieve lay out te ondergaan.

Het wordt weer een zeer mooie kalender en dit keer met hulp van Joes Wanders. De kalender is nu naar de drukker en diegenen die een abonnement hebben kun hem al bestellen  U kunt de 14 euro voor de kalender( dit is inclusief de porto bestellen door de 14 euro over te maken naar IBAN NL16INGB0001896470 op naam J.H. Kaauw  Diegenen die geen abonnement hebben krijgen de aankondiging op FB te zien hoe te bestellenZoals u weet komt er elk jaar een Marinekalender uit en de winst opbrengt  gaat voor de volle honderd procent naar Marine gerelateerde doelen én van de  2024 kalender gaat de winst naar de traditiekamer Onderzeedienst / Museumschip Mercuur  te Vlissingen en 2 ZKKK afdelingen  Het doel is goederen en geld tot een bedrag van 500 euro voor elk.


Ook het Mariniers hulpfonds zit in de verdeelsleutel  want ook mariniers kopen deze kalender en hebben daarmee ook recht op een gedeelte van de winst.


De Zeekadetten in en Helder en Alkmaar krijgen goederen  in de vorm van boeken voor de kadetten (Lust in het Zeemansleven) en polo’s met logo voor het kader (wapperende geusvlag met geel marine  anker.Ik zal proberen de editie 2024 eind mei 2023 bij mij thuis te hebben liggen, dit in verband met de aankomende marinedagen en Sail Den Helder 2023.  Ik laat 600 exemplaren drukken
De bestelling van deze kalender is echter NU al mogelijk. levering bij u thuis is dan 1ste  week van Juli of eerder.
Prijs ook dit jaar 10 euro bij afhalen en 14 euro bij verzenden (alles is duurder geworden maar ik laat de prijs even met rust).


Bestellen is ook betalen


Vul het bestelformulier (goed) in want zonder adres vermelding stort ik het geld terug
Zonder betaling krijgt u de kalender niet binnen.


Ik was tot nu toe veel tijd kwijt mensen te helpen en te corrigeren maar dat doe ik dus niet meer. Ik heb daar stomweg de tijd niet voor.


Ik heb ook een FB pagina met de naam Marinekalender. Elke dag komen daar verhalen over verleden, heden en toekomst Koninklijke Marine. Daar kan elk oud marine militair en actief dienende in kijken en lezen

Nu is het zo dat de Marine Kalender alleen kan bestaan als er genoeg kalender verkocht worden en ik wil de aantallen eigenlijk zien stijgen. Hoe meer ik er verkoop hoe meer mensen ik een plezier met het geld uit de winstpot kan doen………


Daarom wil ik ELKE Oud Marine man en Oud Marinier inroepen om een kalender te kopen


 


 


E-mailen
Info